Top

Over Geluk.online

Geluk.online is onderdeel van Diamond Life School.

Vroeger was ik met van alles bezig. Ik werkte in de thuiszorg, zorgde voor het huishouden, was verantwoordelijk voor de opvoeding van mijn zoon, belde regelmatig met mijn bejaarde ouders, had een druk sociaal leven en deed ook nog eens vrijwilligerswerk.

Mijn sleutelbos was een mooi symbool van alle verschillende dingen die ik deed. Ik was druk bezig met iedereen te helpen en had geen tijd voor mezelf.

Het moment dat ik in de thuiszorg door mijn rug ging was een dieptepunt. Pijn in mijn rug, ik kon nauwelijks staan, zitten en liggen met de gedachte dat ik zo door zou gaan tot aan mijn pensioen, maakte mij diep ongelukkig.

Tot ik de ingeving kreeg ‘als ik nu voor mijzelf zou beginnen?’

Gelijk al voelde ik tintelingen van enthousiasme. Waarom niet? Ik heb het gedaan. Ik ben voor mijzelf begonnen.

Ik bepaal mijn eigen werkuren. Ik ga nieuwe uitdagingen aan. Ik ontmoet inspirerende mensen. Ik heb tijd voor mezelf. Persoonlijk ben ik enorm gegroeid. Van een grijze muis ben ik verandert in een zelfbewuste vrouw. Ik voel me enthousiast, nieuwsgierig naar wat komen gaat en gelukkig.

Dit wens ik alle vrouwen. Ik help daarom (hooggevoelige) vrouwen met het starten van een eigen onderneming, zodat ze ’s morgens opstaat en denkt van YESS dit wordt een geweldige dag


Lieve groeten

Thea van Dijk

Schrijfster van het boek: Nooit Meer Rood Staan

@