Top

Vrijheidskaarten Special edition

  • Vrijheidskaarten Special edition
19,95

Waarom vrijheidskaarten? Vrijheid is jezelf toestaan te zijn wie je in wezen bent. Met al je talenten en verlangens. Toch lukt ons dit lang niet altijd. In de hectiek van alledag komen we vaak moeilijk los van onze zorgen en angsten.
 
Dit unieke kaartspel helpt jou om jezelf te bevrijden van de boeien van het verleden. Je krijgt antwoorden en inzichten met betrekking tot thema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn.
 
De prachtige en exclusieve afbeeldingen van de binnenkant van edelstenen helpen je om tot je diepste kern door te dringen. Onbewuste blokkades komen makkelijk aan het licht. De kaarten vertellen je vervolgens welke stappen voor jou belangrijk zijn. Zodat jij loskomt van je zorgen en steeds opnieuw kunt kiezen voor meer vrijheid in je leven.

Tevens toepasbaar voor de dienstverlenende professional (therapeut, coach, trainer) die:
  • affiniteit heeft met (de werking van) edelstenen
  • in zijn/haar bedrijf te maken heeft met verlies issues
  • anderen helpt met het (her)vinden van hun levenspassie
  • meer wil werken vanuit eigen intuïtie


Inhoud Special Edition
 
Het kaartspel bevat 24 luxe, gelamineerde kaarten: 12 themakaarten en 12 fotokaarten van edelstenen. In totaal zijn er hierdoor 144 antwoorden mogelijk per gestelde vraag. Inclusief handig boekwerkje en online ondersteuning. Verpakt in luxe geschenkdoos.

De geheel exclusieve foto's zijn vele jaren geleden via microscoopfotografie gemaakt door edelsteenkundige Wilma van Opstal. Zij ontdekte dat iedere steen een innerlijke wereld bevat met een eigen energieveld. De foto's zijn geheel authentiek en origineel.

Prijs: € 16,50 excl. BTW (€ 19,97 incl. BTW).

PS Kleur doosje kan afwijkend zijn van de foto